Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Силно българско присъствие на денс сцената на LOOP ELEVATION

отпечатай новината

03.06.2011 16:40 | Видян 3215 пъти

Силно българско присъствие на денс сцената на LOOP ELEVATION

Ето как изглежда елитният отбор, който ще подгрее феновете на електронния звук на първия по рода си фестивал LOOP ELEVATION: KiNK, диджеите от Метрополис - Стивън, Ясен Петров, Смърф, Витяз, българската техно прима Мис Лидия, хаус тандемът DJ Дончо и Алекс Раева, пловдивската електронна формация Пачо Б и Пепо (Ellectrica) и любимците от Истанбул Utkan & Guney. След като вече се рaзкриха имената на международните хедлайнери на втората денс сцена в Разлог, организаторите са готови и с финалния лайн ъп на двете предстоящи, исторически вечери в полите на Рила, Пирин и Родопите.

Още в ранния следобед на 24 юни  ще зазвучи музиката със сетовете на двама от финалистите на конкурса "Метрополис и LOOP ELEVATION търсят нови таланти". В момента тече първият етап на конкурса с краен срок 10 юни (петък), в който участниците ще трябва да изпратят до metropolis@vip.bg линк към 60 – 70 минутен микс, а финалът ще е  на 16 и 17 юни, когато финалистите ще трябва да докажат уменията си на живо в клуб Елемент.

Саунд вълната в първия ден на фестивaла ще продължат да оформят Витяз – безспорен представител на новаторския звук, последван от абсолютния маестро на дълбоките бас линии - Ясен Петров от Mетрополис. След тях музикалната картина ще дорисуват Пачо & Пепо от Електрика-Пловдив. Диджей Стивън, който няма нужда от представяне, ще загрее Денс сцената на макс с двучасов сет. Кулминацията на вечерта ще са изпълненията на специалните гости Darren Emerson и Satoshi Tomiiе, които ще ни забавляват до изгрев слънце.

Денс маратона ще продължи няколко часа по-късно, когато в 12:00 ч. на 25 юни долината ще бъде събудена от музикалната селекция на третия финалист от "Метрополис и LOOP ELEVATION търсят нови таланти".

От 14:00 до 17:00 ч. следобед, талантливата Алекс Раева и дуетният й партньор DJ Дончо, ще представят за първи път и новия си музикален проект My Love. Щафетата от 17 до 20 часа ще поемат тандема Roboloco - Смърфа от Метрополис и българската техно прима Мис Лидия.

Вечерта тепърва започва, а на сцената  командването над публиката ще e в опитните ръце на Utkan и Guney. Нощта ще продължи с един от най-успешните и наложили се български продуценти в света - Страхил Велчев, известен на публиката като KiNK.

Самият Josh Wink боготвори името му все по често в line up-ите на най добрите клубове и фестивали, a парчетaта му бързо си намират място в диджeйските кейсове, сред които и този на Paul Woolford – хедлайнера на вечерта. Фестивалът Loop Elevation ще закрие ослепителната Smokin Jo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !