Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Iron Maiden пуснаха двоен диск с най-доброто от групата

отпечатай новината

06.06.2011 16:00 | Видян 2555 пъти

Iron Maiden пуснаха двоен диск с най-доброто от групата

Анимато мюзик/EMI с гордост обявява излизането на новата Best Of компилация на метъл легендите Iron Maiden, ‘From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010’.

Двойният диск, обхващащ 20 години с любимата на всички фенове на бандата музика, излиза след супер успешния студиен албум от 2010 г., ‘The Final Frontier’, който стигна до номер 1 по продажби в 28 държави и се превърна в единствения проект на групата, който се е изкачвал толкова високо в класациите в САЩ, където Iron Maiden получиха първата си награда Грами за Най-добро метъл изпълнение за парчето си ‘El Dorado’, от ‘The Final Frontier’, което е включено, разбира се, и в настоящата компилация.

‘From Fear To Eternity: The Best Of 1990-2010’ проследява музикалното развитие на една от най-успешните британски метъл банди - еволюирането на техния звук и по-задълбоченото отношение към музиката, благодарение на което интересът към тях нараства с годините. Включвайки много от епичните парчета, с които бандата става известна, закономерно албумът се издава като двойно CD, но се продава на цената на единичен диск.

Феноменалният глобален успех на Iron Maiden в момента означава, че в тяхната непрекъснато разрастваща се фен база се включва и едно ново поколение метъл поклоници. ‘From  Fear To Eternity’ е шанс за тези нови фенове на бандата да проследят богатата история на Iron Maiden, с акцент върху последните им осем студийни албума, с най-доброто от тях, участващо в настоящата колекция, която идва своевременно след компилацията от най-доброто от групата за годините 1980-1990, ‘Somewhere Back In Time’.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !