Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Николета Лозанова ще избира Miss NiLo Slim в конкурс за красива фигура

отпечатай новината

08.06.2011 11:00 | Видян 8715 пъти

Николета Лозанова ще избира Miss NiLo Slim в конкурс за красива фигура

Ако твърдо сте решили да стопите няколко килограма това лято, не е нужно да гладувате или да стресирате тялото си с тежки тренировки и насилствен хранителен режим. Ако започнете веднага, без да се налага да мислите постоянно за теглото си, докато похапвате балансирано по малко и от всичко, можете в рамките на месец съвсем лесно да свалите досадните 2-3 килограма благодарение на NiLo Slim. Той е за всички момичета, които като Ники Лозанова живеят динамично и често нямат време да се хранят здравословно.

Доверете се на NiLo Slim и ни покажете новата си визия, като се  регистрирате на сайта www.niloslim.bg. Изпратете до 30 септември своя снимка, на която държите опаковка на NiLo Slim и автоматично се включвате в конкурса Miss NiLo Slim. Една от вас, дами, ще има шанса да прекара един цял ден с Ники Лозанова и да опознае нейното ежедневие, а заедно с това и да спечели ваучер за парфюмерия и козметика на стойност 300 лв. Първата и втората подгласничка на Miss NiLo Slim ще получат ваучери за парфюмерия и козметика на стойност съответно 200 лв. и 150 лв. Лично Ni Lo ще избере победителката и нейните подгласнички, като отличените имена и снимки ще бъдат публикувани на сайта.

NiLo Slim е новият революционен начин за отслабване и контрол на апетита - напълно естествен състав (масло от Корейски бор), който може да се приема без ограничение във времето и без риск от странични ефекти. Една капсула преди хранене контролира глада и гарантира бързо засищане. С NiLo Slim можете да поддържате плосък корем и безупречна фигура. Добавката дава усещане за ситост и ускорява храносмилането, като осигурява възможност да си хапвате от любимите вкусни ястия без стрес и безпокойство, че можете да надебелеете. Не само че не качвате килограми, докато се храните, а нещо много повече – редуцирате теглото си. NiLo Slim можете да намерите в аптеките без рецепта! Продуктът е в лимитирана серия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !