Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Английска развратница ударила греда с Бербо

отпечатай новината

09.06.2011 17:30 | Видян 5589 пъти

Английска развратница ударила греда с Бербо

Истинска сексмашина се оказа една от любовниците на Райън Гигс. Става въпрос за съпругата на брата на един от най-големите приятели на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед - Наташа Гигс, която била са разписала в леглото на общо петима футболисти.

Според публикация във вчерашния брой на таблоида Сън 28-годишната бивша брокерка мачкала чаршафите с четирима играчи на Манчестър Юнайтед. Освен Райън Гигс на ласките на развратната брюнетка са се наслаждавали още Дуайт Йорк, Фил Бардсли и Дани Симпсън. Както е известно, мъжът на Наташа - Родри, пък е бивш играч на Торки Юнайтед. Твърди се, че тя дори била хвърлила око на Бербо, който обаче най-безцеремонно й отрязал квитанцията.

Това обаче далеч не е всичко от сексуалните подвизи на г-жа Гигс. След последната си забежка с легендата на Червените дяволи тя отпътувала на 7-дневна почивка на остров Кипър, където всяка нощ доставяла удоволствие не на собствения си мъж, а на служител в нюкасълски нощен клуб.
Наташа изгря в медийното пространство след разкритията на британската жълта преса, че е поддържала 8-годишна връзка с Райън Гигс, за ужас на брат му.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !