Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Олигарсите Арабаджиеви откриват дизайн хотела си

отпечатай новината

10.06.2011 12:40 | Видян 6915 пъти

Олигарсите Арабаджиеви откриват дизайн хотела си

Този УИКЕНД официално ще бъде открит комплексът Роял Касъл или Кралски замък, построен от олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви на морския бряг. Сградата с фасада като комбинация между Карлтън в Кан и Империал в Карлови Вари се намира на върха на ваканционното селище Елените, което е собственост на фамилията.
International Design Hotel или Международен дизайнерски хотел е второто наименование на обекта. В него са вложени наистина впечатляващи средства.

Белият италиански ресторант, невероятната за нашите географски ширини хотелска изба, мащабната конферентна зала и стаите – апартаменти придават класа и направо нов стандарт. Заслужават внимание и детайлите, които пръв забеляза и изпробва Супер 19’.

Баните са с италиански сиво-розов мрамор - тип Саломе, козметиката в тях е от престижната марка Етро. А лампите в нощния бар са от дизайнерските l’uccelino. Символ на хотела с име на кралски замък са стилизирани рогати животни, също като на Гранда на семейство Лужкови в Кицбюел, Австрия. Те го маркират навсякъде – има ги над рецепцията, върху гардеробите, под масите на телевизорите в стаите и дори над спалните.

Това е добра новина за фамилията след катастрофата с джип Хюндай, в която се оъова една от лимузините Майбах на Арабаджиеви.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !