12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кондьо издигнат за вицепрезидент

отпечатай новината

10.06.2011 13:00 | Видян 2260 пъти

Кондьо издигнат за вицепрезидент

Кондьо бе избран за вицепрезидент в социалната мрежа facebook. Фолкветеранът на спечели най-много гласове в допитването кой да бъде избран заместник на Миглена Кунева, която ще се съревновава в битката за поста държавен глава.

Интересното е, че в импровизираната класация изпълнителят на „Доко, Доко”. изпреварва кандидадатурите на Антония Първанова, Соломон Паси, Стефан Цанев, Стефан Данаилов и други.
След обявяването на резултатите най-изненадан от всички бил самият Кондьо. „Изобщо не знаех, че има такова допитване във facebook. Още по-малко съм подозирал, че бих могъл да бъда включен в подобна анкета, а камо ли да получа мнозинството от гласовете!”, обяснява той. „Направо не можах да повярвам, когато го чух. Изненадах се от една страна, а от друг – ми стана много приятно, че има хора, които са ме подкрепили.”, допълва още гласовитият сливналия.

Певецът не пропуска да изкаже своята благодарност към феновете си, които са гласували за него, но все пак е категоричен, че няма намерение да влиза в политиката. „Това не е за мен. Моето призвание е музиката и съм й се посветил изцяло.”, аргументира се той. „Ето защо това, с което мога да бъде полезен на госпожа Кунева, е да направя песен за нея, за да подкрепя кампанията й.”, допълва още Кондьо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !