Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Красен направи ремикс на "Крървави сълзи"

отпечатай новината

13.06.2011 15:00 | Видян 2369 пъти

Красен направи ремикс на

Изпълнителят на музикална компания "Real enterprises" Красен реши да зарадва феновете с ремикс на дебютната си песен "Кървави сълзи". Баладичното парче се появи преди повече от месец, но големият интерес към него накара продуцента Николай Първанов-Китаеца да предложи на артиста си да му направят нова версия.

По думите на Китаеца ремиксът се пуска и заради огромното желание на редица диджеи да имат вариант на "Кървави сълзи", подходящ за пускане в дискотеките. "Мисля, че песента се хареса много, но не успя да доразвие своя потенциал. Сега я представяме на всички в нов варииант, който е и напълно подходящ за лятото", казва собственикът на "Real enterprises".

"Красиво начало на една кариера!" и "Без фалшив блясък, но с много талант!" бяха само част от отзивите след появата на първите песен и клип в кариерата на Красен. "Кървави сълзи" без съмнение успя да докосне сърцата на много хора, а преобладаващото позитивно настроение към нея и изпълнителя бяха нещо рядко срещано в последно време за дебютант на родната музикална сцена

„Кървави сълзи“ е по музика и текст на Красен, а аранжиментът е дело на Светльо Лобошки. 

Ремикиса можете да чуете ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !