Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отборът на Васил Гюров е финалист за България във „Форт Бояр – Три нации”

отпечатай новината

08.05.2008 13:49 | Видян 9880 пъти

Отборът на Васил Гюров е финалист за България във „Форт Бояр – Три нации”

Днес е големият ден, в който зрителите ще разберат кой от нашите отбори отива на финал, а кратка ретроспекция на играта в началото на епизода представя всеки един български отбор и участието му до момента в шоуто.
След като в продължение на осем епизода четирите български отбора изиграха по два мача с противниците си от Сърбия и Турция, те успяха да натрупат определено количество злато, събрано от съкровищницата на Форт Бояр. Именно златните монети определиха вътрешното класиране между българските отбори и кой от тях ще отиде на финал с най-добрия турски и сръбски отбор.
Днешното състезание, в което взе участие отборът на Мартин Захариев, беше решаващо за това кой ще бъде отборът, който ще защитава честта на България в международното състезание Форт Бояр – Три нации.

Днес на отбора на Мартин Захариев му предстои да изиграе втория си и решаващ мач. В първото си състезание срещу сръбския отбор Мартин и неговите съотборници победиха още при първия дуел. Сами Попов показа, че може и да носи и да хвърля в стаята с балите. Ани Лозанова направи демонстрация на баланс върху бъчва, а Петя се гмурна в подводната стая като истинска русалка. Крайният резултат бе 8 340 грама злато от съкровищницата на форта и победа за българския отбор. Това означава, че ако в днешния епизод отборът на Мартин извади повече от 15 500 грама злато – ще отиде на финал. След една впечатляваща битка с турския отбор, отборът на Мартин Захариев успя да събере 6 160 грама златни монети, което осигури първенство в класирането между българските отбори за отбора на Васил Гюров.

Така до момента във временното класиране водят Васо, Диана, Петя и Иван или отбор „България 1”. При първото си участие водещата на предаването „Глобусът” Диана се представи изключително смело в стаята с мишките, а капитанът Васо не трепна при скока с бънджи от самия връх на крепостта и пак той се разходи абсолютно безстрашно с колело по въже, обърнат надолу с главата. Петя пък беше безкомпромисна на дуела със загадките, а Иван преодоля адската стълба по-бързо от колкото някой може да си представи. И отново той победи доста по-силния си противник в дуела с куките и стремената. Но най-силното оръжие на първия ни отбор беше отличната тактика при вадене на парите, особено във второто им състезание, когато извадиха 16 160 грама злато. Така крайният резултат на отбора на Васил Гюров е 23 340 грама, което го определя като отбора – финалист за България на Форт Бояр.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !