Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Галена ходи боса по участия

отпечатай новината

14.06.2011 13:20 | Видян 6324 пъти

Галена ходи боса по участия

Фолкпевицата, чиято страст към обувките е пословична, бе забелязана да се движи без любимия си аксесоар. На участие в столичния клуб БИАД, тя изненадващо свали токчета си и остана боса.

Причината фолк фурията да захвърли настрани ултра високите си сандали бе напълно разбираема – скъпарските обувки, за които вероятно изпълнителката се е охарчила няколко хилядарки, й причиняваха ужасно неудобство. Наблюдателни почитатели дори забелязаха огромни мазоли, които бяха изранили стъпалата й. Същите съчувствено кометираха, че въпреки болката Галена сточески издържала изявата, едва към края й се предала и събула неудобните обувки.

Певицата обаче не успяла да надвие суетата си. На всички направило впечатление, че за да не остава в естествения си ръст на сцената, тя взела Соломоновско решение и се качила на най-високото сепаре. И въпреки, че така излязла от неудобната ситуация, след този случай изпълнителката на „Тихо ми пази” трябва сериозно да помисли за комфорта на краката си. В противен случай стъпалата й може да се деформират, така както това се случи на друга една фенка на екстравагантните чепици – модната икона Виктория Бекъм.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !