Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Теодора – специален гост на „Модна фиеста”

отпечатай новината

14.06.2011 15:40 | Видян 3489 пъти

Теодора – специален гост на „Модна фиеста”

Теодора ще бъде гост на тазгодишната „Модна фиеста” в Албена, която ще се проведе в периода 15-19 юни. Красивата изпълнителка на Diapason Records ще гостува на престижния форум за четвърта поредна година.

Певицата с най-сините очи в попфолка отмени всичките си ангажименти, за да стане част от модното събитие на годината. „Благодаря на продуцента на събитието – Мариана Аршева, която много харесвам и уважавам,  че ме покани. Заминавам с огромно удоволствие, защото винаги преживяването е невероятно. В Албена се показват всички нови модни тенденции и последните колекции на водещите модни къщи и тъй като аз самата много се интересувам от мода, ще ми бъде изключително интересно да наблюдавам дефилетата.”, каза ще тя.

Изпълнителката на „Лоша като тях” не крие, че не само влечението й към фешън тенденциите са причината да посети модния форум. Хубавицата признава, че винаги си тръгва, заредена с положителна енергия и много приятни спомени от гостуването си на „Модна фиеста”. „Всяка година си правим страхотен купон. Събират много различни и готини хора, създават се нови приятелства и най-важното – всички се заболяваме невероятно. ”, не пести суперлативи попфолк дивата.

И тази година Теодора ще се погрижи за доброто настроение на всички, присъстващи на фешън събитието на лятото, със своите песни. Звездата ще представи пред многобройните гости на „Модна фиеста” своите актуални хитове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !