Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Денислав отпадна от Music Idol, но може да се върне!

отпечатай новината

08.05.2008 14:09 | Видян 8982 пъти | Гласували 5

Денислав отпадна от Music Idol, но може да се върне!

Любимецът на тийнейджърките Денислав отпадна от певческата надпревара. Снощи зрителите на Music Idol изправиха Шанел, Ана и Дени един срещу друг във Война на гласовете. Преди битката за оставане в шоуто идолите спретнаха истинска изненада за музикалния продуцент Дони, който вчера празнуваше рожден ден. Талантите успяха за отрицателно време да изкъпят Дони със сметана, докато публиката в залата пееше “Happy Birthday”.
Веднага след краткото празненство дойде време и за певческа битка. Ани и Шанел трябваше да се справят с “What’s up” на Фоур Нон Блондс, a Дени със “Speed” на Били Айдъл. Преди изпълненията на тримата бяха излъчени коментари на останалите финалисти, от които стана ясно, че според тях Ана няма място в надпреварата. След като Дени, Шанел и Ана изпяха своите песни нещата се промениха. Шанел беше доста неубедителна, а Денислав тотално обърка песента, което предизвика бурно недоволство сред публиката в залата. Така сочената за аутсайдер на вечерта Ана успя да си спечели симпатиите на зрители и жури и да остане в Music Idol, въпреки че преди това Вили, Фънки, Есил и Люси бяха категорични, че тя трябва да напусне шоуто. Денислав обаче все още има шанс да остане в певческата надпревара. Снощи водещите и продуценти Ива и Андрей обявиха, че един от отпадналите до момента финалисти ще може да се върне отново в шоуто. Това ще стане след зрителски вот по време на извънреден лайв в петък. След като в началото на тазгодишното издание на Music Idol членовете на журито избраха и дванайсетте финалисти, то сега зрителите ще имат възможността да върнат един от своите любимци отново в играта. Участникът, който събере най-много зрителски гласове ще има шансът да се върне в Music idol няколко седмици преди големият финал. Единственият участник, който няма да има възможност да се възползва от втория шанс е Иван Ангелов. Заради непристойното си поведение той беше изгонен от шоуто след “зрителски референдум”  и няма да получи право да се яви на концерта в петък.


Тази вечер идолите ще разберат и своята нова задача, която ще включва изпълнения на песни от мюзикъл с биг бенд. Техен ментор ще  бъде Вили Казасян. Освен подробности за новата тема зрителите ще разберат повече за конфликта между Ана и останалите финалисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !