Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Калин Врачански – сам и поркан за ЧРД

отпечатай новината

18.06.2011 09:00 | Видян 3551 пъти

Калин Врачански – сам и поркан за ЧРД

Суперзвездата Калин Врачански – главният герой на току-що приключилия пореден сезон на ТВ СЕРИАЛА Стъклен дом, беше забелязан навръх рождения си ден миналата седмица да скитосва немил – недраг в центъра на София.

Блондинът от Роман се лашкаше, явно подпийнал, от ул. Стефан Караджа и по Раковски в района на НАТФИЗ. Разгърдил леката си фланела той никак не изглеждаше щастлив от навръшването на своите 30 години. Полюшваше се с бърза крачка, толкова спешна, че да не може папарашкият обектив да го свари фокусиран.

Погледът му, премрежен и отнесен, съвършено подхождаше на неговия герой от екрана – на финала на последния епизод Камен Касабов се издави в язовир.

В същото време и същата вечер неговата стара и според пресата нова половинка Силвия бе заета на трудовия си пост. Макар и звезда на филма Лов на дребни фищници и гадже на суперзнаменитост, възпитаничката на НАТФИЗ барманства в клубче в градинката на Кристал.

То се намира в самото сърце на София, но заведението никак не минава за престижно. Затова пък е близо до столичния Бродуей, както с ирония наричат улица Раковски. Там са разположени повечето ни театри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !