Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Инициативата “Повече българчета за България” за трета година

отпечатай новината

08.05.2008 17:00 | Видян 2357 пъти

Инициативата “Повече българчета за България” за трета година

“Тройка на разсъмване” стартира за трета поредна година инициативата “Повече българчета за България”. В продължение на няколко седмици Милена, Кирил и Тодор призовават от ефира на Новото Радио Витоша семейни и несемейни двойки от всички религии и населени места в България да направят опит да заченат.
По време на кампанията ще се осъществи връзка с многодетни семейства, които ще споделят как успяват да се грижат за повече от 3 деца едновременно; ще се интервюират и лекари и организации, които помагат на стерилни двойки да заченат. Като цяло целта на инициативата е да се насърчат и мотивират двойки, които имат желание да отгледат дете, но се страхуват по финансови или други причини да предприемат тази крачка.

Кулминацията на кампанията е на 1 юни. Тогава ще е “Най-дългата любовна нощ”, в която в 7 български града в 7 хотела много двойки ще правят любов. На следващата сутрин, водещите на “Тройка на разсъмване” ще се свържат с двойките в ефир, за да разкажат за тяхната любовна нощ. Щастливците, които се справят успешно, освен най-голямата награда – тяхното бебе, ще получат и много бебешки подаръци.

Всички желаещи да вземат участие в инициативата могат да се запишат на сайта на Новото Радио Витоша www.radiovitosha.com, на ефирните телефони и на e-mail troika@radiovitosha.com.

Миналата година за инициативата “Повече българчета за България” се записаха над 1 000 двойки от различни градове на страната, 120 от които бяха избрани да вземат участие. От тях 6 двойки станаха щастливи родители на бебета, заченати през “Най-дългата любовна нощ”.
Освен “официалните участници”, много двойки споделиха, че са били провокирани да се присъединят към инициативата “в домашни условия”.

Колко ще са двойките тази година и с колко новородени българчета ще завърши кампанията на „Тройка на разсъмване“, предстои да разберем от ефира на Новото Радио Витоша.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !