Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Сияна от Стъклен дом с Деян Донков за ЧРД

отпечатай новината

26.06.2011 09:00 | Видян 8713 пъти | Гласували 1

Сияна от Стъклен дом с Деян Донков за ЧРД

Огромен букет с цветя и бижу в луксозна кутийка връчи Деян Донков на новата си любима,  актрисата Радина Кърджилова за 25-ия й рожден ден. През изминалия уикенд Радина или по-известна като Сияна от Стъклен дом вдигна истински купон в тузарския бар Кастро на къмпинг Смокиня на родното Черноморие.

Там красавицата най-после призна пред колегите си за любовта между нея и Деян Донков, факт, който бе отбелязан за първи път преди месеци от Супер`19. Досега и двамата влюбени отказваха да си кажат. Светската двойка не спря да се натиска в компанията на актьорите от хитовия ТВ сериал. След стъмване Деян и Радина откриха дансинга с блус.

Актьорът  Деян Донков, който има дете от чаровната си колежка Христина Ингилизова, наскоро се раздели с една от най-сериозните си любови -  топмоделката Кристина Милева от Ивет Фешън. Връзката им продължи повече от три години, а Деян дори купи годежен пръстен на Кристина. Не след дълго обаче тя му го върна и замина за Милано, където е сред най-търсените наши топ модели.

Въпреки че неотдавна Радина заяви, че с хората от Стъклен дом се превърнали в едно голямо семейство, тя залюби Деян, изпълняваш ролята на Васил Николов от Под прикритие. Така екипите на двата ТВ хита се сближиха все повече и скоро можем да очакваме нови искри да пламнат между тях.

Купонът за рождения ден на Радина приключи след изгрев слънце на другия ден. Актьорите унощожиха каси алкохол, а мнозина от тях не пропуснаха да се изкъпят в морето за изтрезняване. После, естествено продължиха да пият, за да се стоплят по-бързо от нощната баня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !