Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Майкъл Болтън представя "GEMS - The Duets Collection"

отпечатай новината

28.06.2011 17:20 | Видян 3408 пъти

Майкъл Болтън представя

Дългоочакваният нов 21-ви студиен албум на един от най-успешните и обичани изпълнители в музикалната индустрия Майкъл Болтън е вече на пазара. Новият албум е озаглавен Gems – The Duets Collection и е реализиран от Sony Music/Legacy Recordings. Албумът включва вълнуващи музикални колаборации с изпълнители като американската кънтри група Rascal Flatts, Сийл, Лара Фабиан, джаз тромпетистът Крис Боти, австралийската сензация Delta Goodrem, както и незабравимата Ева Касиди.

След приключването на записите по албума, Майкъл Болтън споделя, че е благодарен за възможността да записва с продуценти легенди като Дейвид Фостър, Дан Хъф, А. Рахман, както и да направи дуети с някои от най-големите изпълнители в света.

Част от най-интригуващите заглавия в албума включват песните му Love Is Everything с музикантите от групата „Rascal Flatts”, както и дуетът със страхотния Сийл. Дуетът между двамата певци събира две неостаряващи парчета „When a Man Loves А Woman” и „It's a Man's, Man’s, Man’s World” във великолепно и завършено цяло. Не бива да се пропуска и песента „You Are So Beautiful”, в която Болтън си партнира с едно от най-големите имена на съвременната джаз музика - американския тромпетист и композитор Крис Боти. Тук Майкъл Болтън ни предлага едно ново и различно звучене, силно повлияно от джаз музиката.

До момента Майкъл Болтън е продал повече от 53 милиона копия от албумите си, реализирал е 20 студийни албума, носител е на множество награди Грами включително и за „Най-добър певец”. Концертите му преминават с огромен успех по цял свят. Той е бил на една сцена с легенди като Лучано Павароти и Рей Чарлз.

Писал е песни за имена като Боб Дилън, Лейди Га Га, Барбара Стрейзън, Кис и други. Макъл Болтън записва и с легендата B.B. King, както и с хих хоп звездите Kanye West и Jay-Z. Това е само малка част от богатата музикална биография на така обичания и неостаряващ американски изпълнител Майкъл Болтън. По-новото и любопитно в нея е новината за обявените вече дати за предстоящи концерти с друг негов успял и любим колега Kenny G. Това е само малка част от богатата музикална биография на един от най-обичаните и неостаряващ изпълнители в света - Майкъл Болтън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !