Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Футболните триумфи на Весела Тотева

отпечатай новината

03.07.2011 09:00 | Видян 4688 пъти

Футболните триумфи на Весела Тотева

Докато новата Мис България Ваня Пенева твърди, че не харесва футболисти,  съсипвайки по този начин една прекрасна традиция между хубавиците и ритнитопковците,  друга професионална красавица Весела Тотева, не се отказва от победите на игрището и в модата.

След като се пробва като водеща в ТВ Планета и Нова, горещата възпитаничка на Журналистическия факултет се пренасочи в стилния бизнес. Къде е мястото на футбола, ще попитате вие? Ами много просто, вместо да поиска от гаджето си Елин Топузаков да подпомогне едно авторско предаване и да съперничи на Венета Райкова, Тотева пожела бутик. Тя дори представи авторска колекция в магазина си Vinsit /триумф/. Идеята за логото не идвала от световно известна марка на бельо, а от татуировка на Топузаков, гласяща Omnia vinsit amor (Любовта винаги побеждава).

Топчо и Весела се запознават през 2003 г.,по класическа схема – футболистът е повикан на интервю в телевизия Планета,  и водещата с лекота му замайва главата. Следва бурна връзка с много раздели и сдобрявания, като Весела се люшка между него и колегата му от ЦСКА,  бразилеца с български паспорт, Тиаго Силва. През 2007 г., Тиаго напусна червените в посока белгийския Гент и Весела акостира окончателно при Топузаков. Преди това обаче Елин изпробва набързо горещата  екранна конкурентка на гаджето си, Венета Райкова.

Много клюкари се питат, кой ли е първият футболист в живота на Весела? Според светските доносници, това е сръбският полузащитник Велимир Иванович, преминал в родния футбол през Спартак (Вн), Славия, пернишкият Миньор и Доростол (Силистра).

Сърбинът дойде в тима на перничани, малко след като финансов благодетел на клуба  стана Христо Ковачки. Неговата съпруга, бившата фолк дива Деси, или иначе казано, Пернишката Шер, също е деляла един мъж с Весела: топ режисьора на Пайнер Людмил Иларионов-Люси.

Актуалният суперхит на Николета Лозанова Истински обичана бе превърнат в клип именно от Иларионов. Любимият на Лозанова и бивш такъв на Алисия, футболистът на Парма Валери Божинов, също бе част от мъжкия отбор на Весела Тотева. Той беше с нея в периода, след като красавицата се раздели с Иванович.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !