34 млн. лв. потрошени незаконно във...

Страховити незаконни договори и сделки са установени при...

Положиха тленните останки на...

Траурната церемония по посрещането на ковчега с тленните...

Единствено Z-Rock ще излъчва ексклузивно от фестивала Sofia Rocks

отпечатай новината

07.07.2011 15:40 | Видян 1817 пъти

Единствено Z-Rock ще излъчва ексклузивно от фестивала Sofia Rocks

Двама истински фена стават агенти на рок радиото на България с пълен достъп до фестивала, десетима се срещат с легендарните Mike and The Mechanics.  

Единствено Z-Rock - oфициалното Sofia Rocks радио ще излъчва ексклузивно от специално изградено мобилно студио на мястото на събитието този петък – стадион „Българска армия”. Слушателите на рок радиото на България ще чуят преки включвания с най-актуалните новини около фестивала, интервюта, коментари от организаторите и участниците в мега събитието.  

Z-Rock ще даде уникалната възможност на двама истински фена да станат Зи Агенти с пълен достъп до Sofia Rocks 2011 с участието на Whitesnake, Judas Priest, Saxon, Slade и Mike & The Mechanics. В деня на фестивала Зи Агентите ще имат специални включвания в ефира на рок радиото на България. 

Шестима от всички слушатели на Z-Rock, изпратили своя отговор на въпроса „Защо искам да стана Зи Агент?”, бяха избрани от специалното жури на радиото. На живо в ефира на Z-Rock финалистите отговориха на въпросите на водещата на „Голият обяд” Елена Розберг.  Антоний Ласкин от София и Флориан Демирев от Варна са двамата късметии, които ще изживеят грандиозното събитие в ролята на Зи Агенти на рок радиото на България.

Отпадналите четирима финалисти в играта печелят билет за фестивала и среща с легендарните музиканти от Mike and The Mechanics.

Oще шестима фена на Z-Rock, включили се във Facebook играта на радиото, също ще получат възможността да се запознаят с Mike and The Mechanics. Имената на дневните победители се публикуват на официалната Facebook страница на рок радиото на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !