Атинският Великден: Фото на деня

Атинският Великден: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

Ирански прелести: Фото на деня

Радио Сити и радио ENERGY изпращат фенки на концерт на Take That

отпечатай новината

07.07.2011 17:20 | Видян 2067 пъти

Радио Сити и радио ENERGY изпращат фенки на концерт на Take That

Милано е в очакване да посрещне късметлийките Яна Борисова и Инна Попилиева от слушателите на радио Сити и радио ENERGY за концерта на най-известната бойбанда в света - Take That на 12 юли.

Тази седмица, единствените радиа в България, които изпращат слушатели на концерт от първото турне на групата от 1995 година насам, изтеглиха имената на двете момичета, които ще могат да видят Роби и компания на живо.

Яна и Инна вече се подготвят за най-желания концерт на годината в столицата на модата. Само един ден беше нужен, за да се продадат един милион билета за световното турне на Take That, а радио Сити и радио ENERGY изпращат слушателките си на концерта напълно безплатно!

Припомняме, че тази година радио Сити навършва 10 години. За юбилейния си рожден ден медията е планувала 10 световни концерта, на които да изпрати най-големите си фенове. Подаръците заваляха още в началото на годината - слушатели пътуваха извън страната, за да гледат: Ne-Yo, Shakira, Lady GAGA, Black Eyed Peas – а сега е ред и на момчетата от Take That.

Радио ENENRGY, което пуска само най-големите хитове от 90-те, ще зарадва своята слушателка Инна, като й подари изпълнение на живо на едни от най-любимите песни от края на 20 век на живо – Babe, Back for Good, Relight my fire.

Наградите на радио Сити и радио ЕNERGY са единствени за радиоефира на България и са с включени самолетни билети и хотел, а кампанията се осъществява с подкрепата Юнивърсал Мюзик – България и Астрал Холидейз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !