Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава, Азис и Софи Маринова пяха за плеймейтки и футболисти в Night Flight

отпечатай новината

08.07.2011 15:40 | Видян 13971 пъти

Преслава, Азис и Софи Маринова пяха за плеймейтки и футболисти в Night Flight

Част от най-големите звезди на поп фолка си спретнаха уникален купон в Night Flight. Преслава, Азис, Софи Маринова, Емануела и Бони се събраха в една компания и направиха импровизиран концерт,  такъв за какъвто феновете на най-популярния жанр мечтаят отдавна. Без значение кой ги продуцира, певците се обединиха и над 40 минути изпълняваха своите  най-големи хитове.

Изпълненията им бяха прекъсвани единствено от вдигането на тостове, в които се включиха и част от гостите. Емануела бе в компанията на приятеля си Денис и макар годежния пръстен да липсваше, двамата демонстрираха, че нищо друго не ги разделя. В съседство на фолк звездите също бе доста горещо. Финалистките от конкурса Мис Плеймейт се включиха в шоуто и привлякоха вниманието с възбуждащи танци. Мис Плейбой Светлана Василева също участва в купона заедно със свои приятели.

Шампионският купон придоби синьо-бял отенък, тъй като в неговия разгар се включиха и звездите на Левски от “златното” поколение на Мъри Стоилов – Елин Топузаков и Мечо Телкийски. Топчо бе в компанията на приятелката си Весела Тотева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !