Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Доган ухае на Есил Дюран

отпечатай новината

11.07.2011 14:20 | Видян 5178 пъти

Доган ухае на Есил Дюран

Водачът на ДПС Ахмед Доган се оказа в центъра на нечуван купон, който се състоя преди броени дни в столичния клуб БИАД. Високопоставеният гост бе специлно поканен от певицата Есил Дюран, която представи в заведението новия си албум – „Забавляваш ме” и  собствена марка парфюм. Появата му втрещи присъстващите и изненада дори самата домакиня, защото е известно, че Сокола не обича много-много да се появява по светски сбирки, изключая тези, които самия той организира.

Вип присъствието обаче красноречиво показа, че между двамата има дълбоко приятелство. Певицата е любимка на Доган, който е голям почитател на нейните творчески експрименти, тя пък не веднъж го е подкрепяла в предизборните му кампании. Лидерът на ДПС бе един от малцината, които получиха уникалния аромат с името „Пети юли” за подарък и остана очарован от „неговата изисканост”, както самия той се изрази. Без женска компания, Доган не остана сам, във вихъра на купона той бе заобиколен от кръшни танцьорки, които му хвърляха гьобеци до зори. Специално за личния гост Есил изпя любимата му песен на Уитни Хюстън от филма „Бодигард” – „I will always love you” и „Леле Яно” от собствения й репертоар.

Въпреки, че с появата си Сокола засенчи останалите вип персони, дошли да уважат промоцията, трябва да се отбележи присъствието на мега звездата на фолка – Ивана, както и  на най-новото попълнение в жанра – Ани Хоанг. И двете певици поздравиха виновницата за купона със свои хитове, тя пък им отвърна с rмпровиизации на клубни парчета. „Много малко колеги откликнаха на поканата ми, но се опитвам да си обясня тяхното отсъствие с неотложните им  ангажименти.” – каза изпълнителката, която обаче не позволи това да помрачи доброто й настроение.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !