Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Боби: Не ме е яд че Ангел и Дамян взеха името "Резачка"

отпечатай новината

12.07.2011 11:00 | Видян 2300 пъти

Боби: Не ме е яд че Ангел и Дамян взеха името

“Доста хора ме питат какво е мнението ми за песента “Топ резачка” на Ангел и Ди Джей Дамян. За мен няма никакав проблем че са използвали името на песента ни с Пацо,която е най-силната ни до момента. Мога само да се радвам ако по някакъв начин сме помогнали с идеята за осъществяването на тяхната песен. И двамата са много хитови изпълнители а аз уважавам хората, който съумяват да правят хитове,така че мога само да им пожелая успех.

Що се отнася до мен,предстои ни с Пацо да запишем нашата нова песен,която ще се казва “Секс шопа”, това ще стане през септември. Замисляме доста хард неща с които да задоволим изискванията на нашите фенове. След огромния успех на “Джиджиканска”,”Секс шопа” трябва да бъде още по уникална,тъй като летвата вече е вдигната доста.

Освен, като изпълнител в момента подготвям 5 нови песн за други изпълнители, които ще излязат скоро, но няма да издавам повече.
Смятам че има сериозна криза в поп фолка, определено липсва новото и свежото,видяхме че утвърдените имена в бранша не оправдаха очакванията на феновете с новите си песни. Убеден съм че много скоро ще се случи нещо ново в жанра, както стана това преди няколко години с идването на Кости на музикалния пазар. Очаквам го с нетърпение!” сподели Боби.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !