Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Последната дума на Съра: Бербо остава в Юнайтед

отпечатай новината

12.07.2011 15:00 | Видян 3447 пъти

Последната дума на Съра: Бербо остава в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън най-после сложи край на спекулациите, че Димитър Бербатов ще бъде продаден. Легендарният шотландец обяви, че ще разчита на бившия капитан на българския национален отбор, когото аха да зачеркне форевър в края на миналия сезон.

”За пореден път ще заявя, че ми бе трудно да оставя Бербатов извън групата за финала с Барселона и знам, че той беше разочарован. В последните дни ние имахме дълъг разговор, в който му обясних причината за това. Димитър е интелигентно момче и прояви разбиране. Той чака с нетърпение новия сезон и аз ще му дам шанс за изява. Неговото бъдеще е в Манчестър”, обяви Фърги пред Дейли Мейл.

Така Съра отряза мераците на половината отбори в Германия, Италия и Франция, откъдето си правеха устата да привлекат най-скъпия играч в историята на Червените дяволи. През септември 2008 г. Бербо счупи трансферния рекорд на Олд Трафорд, след като бе привлечен за 30,75 милиона паунда от Тотнъм, като се превърна и в 8-ия най-скъп футболист в света изобщо.  

Първият мач на голмайстора на Висшата лига с екипа на Юнайтед в предсезонната подготовка ще бъде в сряда срещу американския Ню Инглънд Революшън. Английският шампион е на турне отвъд Океана, по време на което ще има 5 контроли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !