Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Пей с мен" на крачка от финала

отпечатай новината

12.05.2008 15:10 | Видян 6578 пъти | Гласували 2

Музикалното шоу „Пей с мен” въвежда правилата на финалния етап от предаването. След десетия по ред концерт, който ще се излъчи следващия понеделник – 19 май, в сряда следващата седмица ще бъдат обявени дуети-водачи на две полуфинални групи. Водачите ще са първият и съответно вторият дует в генералното класиране.
Те ще получат правото да изберат един след друг с кои от останалите дуети да сформират полуфинална група. Така 12-те дуета ще бъдат разделени на две, защото по време на двата полуфинални концерта – на 26 май и на 2 юни, шест дуета ще пеят по две песни от две музикални теми. Едната музикална тема ще бъде избирана от водачите на полуфинална група, и това ще бъде тяхната основна привилегия, а втората музикална тема ще бъде избирана от продуцента на „Пей с мен”.
След всеки от двата полуфинални концерта, последните два дуета в генералното класиране автоматично ще отпадат. Това означава, че два дуета ще си тръгнат в сряда на 28 май и още два в сряда на 4 юни.
На 9 юни ще бъде излъчен финалният концерт в „Пей с мен”, до който ще достигнат осем дуета. 
Друго нововъведение в музикалното шоу е начинът на гласуване, който е част от правилата за полуфиналните и финалния концерт.
Задачата на дуетите в „Пей  с мен” тази вечер е да изпълнят песни от стила на конкуренцията. Довечера ще чуем хитове на Софи Маринова , Сигнал, Лили Иванова , Слави Трифонов , Азис и Десислава. Водачите във временното класиране Миро и Дивна ще се представят с песен от репертоара на ослепителната Каролина Гочева . Любопитно ще бъде и изпълнението на Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски, които са се спрели на ромския хит  „Чшае шукарие”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !