Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Николета Лозанова гост на звездното риалити CLOSEUP по The Voice

отпечатай новината

14.07.2011 14:00 | Видян 5531 пъти

Николета Лозанова гост на звездното риалити CLOSEUP по The Voice

Скандална, сексапилна, противоречива, хулена и хвалена – всички тези мнения тежат върху крехкия гръб на 24-годишната пловдивчанка. Моделът Николета Лозанова е безспорна любимка на медиите от момента на своето коронясване в конкурса „Мис Плеймейт” през 2006 до актуалното си романтично обвързване с футболиста Валери Божинов.

Самият Валери, както и музикалния партньор на Николета Ванко 1 и журналиста Мартин Карбовски ще бъдат част от делника й, заснет от CloseUP. Заедно с водещите Сантра и Мако, зрителите ще посетят дома на Николета и ще станат свидетели на една фотосесия на модела.

Камерата на CloseUP е записала за зрителите отговорите на модела по широко обсъждани в медиите теми от личния й живот. В предаването Николета Лозанова ще сподели как реагира на негативните коментари и оценки, какво я мотивира, какво е направило от нея, личността, която познаваме днес. В първото по рода си звездно риалити, красивата Николета ще бъде разпитана безпощадно и изчерпателно, в търсене на момичето Ники зад секс-символа NiLo.

Николета Лозанова ще бъде риалити-звездата на CloseUP по телевизия The Voice на 16 юли, събота от 19 часа и в неделя, 17 юли от 15 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !