Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Валери: Николета е по-голяма звезда от мен

отпечатай новината

16.07.2011 09:00 | Видян 10807 пъти

Валери: Николета е по-голяма звезда от мен

“Николета е по-голяма звезда от мен. В Португалия й обръщат повече внимание”, разкри Валери Божинов. В интервю за Крум Савов той призна, че когато отишъл на първата си тренировка в Спортинг, момчетата от отбора и наставникът им го питали: “А къде е жена ти”?!

В най-западната страна на Европа вече наричали двойката Българските Бекъмови. Те са по първите страници на спортната и клюкарската преса, а телевизията вече върти клипа на Ни Ло.

Самата Николета Лозанова обаче още не е стъпвала в Лисабон. Както вече писахме, като истинска звезда тя настоявала за различни удобства като личен готвач и други луксове. Не били готови и покоите на двойката.
Според Валери става въпрос за нов апартамент в Лисабон, а не за гъзарска къща в близките курортни градчета Ещорил или Кашкаиш, както биха очаквали светските персони.

Докато домашното огнище се подготвя от майстори и декоратори, Валери и Николета отпрашват на десетдневна ваканция в Холандия. Странен избор за лятото ще кажат мнозина. Но хладен, ще добавят всички, които са посещавали северната държава. Освен това, за разлика от Португалия или Италия, там никой не познава нашите звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !