Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Део и Дичо се сбиват заради футболен мач

отпечатай новината

18.07.2011 09:00 | Видян 3681 пъти | Гласували 1

Део и Дичо се сбиват заради футболен мач

Като типични футболни запалянковци, които имат различни отборни пристрастия, Дичо и Део се сбиват, а заради непристойното им поведение, провокирано от вечния двубой „Левски“ - ЦСК, ги тикат в килия. Там пък се озовават в компанията на Ивайло Захариев. Да, двамата приятели могат да се сбият единствено и само на филм. Тази седмица Дичо и Део бяха заснети за поредната сцена от новата българска гангстерска комедия “Пистолет, куфар и три смърдящи варела“.

Филмът тръгва по екраните у нас през зимата. В момента снимачният процес е в разгара си. В гангстерската комедия участват атрактивни и актуаклни лица от новото българско кино, като Ивайло Захариев, Деян Донков, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Влади Въргала, Део, Дичо и др.

“Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ разказва за Антон, по прякор „Красивия“, който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои.

А именно – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге - гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар. Очаквайте по кината през зимата!                       

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !