Силвия Кацарова празнува 70 в НДК

Въпреки че ги навършва след 10 дни, на 26 април, Силвия...

Нина Никол и Митьо Крика спечелиха ВИП Страх

отпечатай новината

18.07.2011 09:40 | Видян 4541 пъти

Нина Никол и Митьо Крика спечелиха ВИП Страх

След много драматична борба и още повече страхове Нина Никол и Митьо Крика спечелиха ВИП Страх, което се излъчи в събота вечер по Нова тв. Водещата и културистът оставиха Милен Цветков, Еми от Биг Брадър, Рачков и Мария, Ники Илиев и Саня да съжаляват, че не са се окичили с медала на най-безстрашни звезди в България.
Водещият на риалитито Наско за един час накара ентусиастите да преживеят най-големите си кошмари в живота.
 
Популярните участници събираха жълти флагчета на 100 метра височина, издигнати над замръзнало езеро и при минус 10 градуса температура. Те се крепяха на тънка дъска на желязна конструкция, без да се придържат абсолютно никъде. Мъжете трябваше да балансират жените, докато те се опитват да събират флагчетата. Нина Никол и Саня си тръгнаха с равен брой - по едно. Еми от Биг Брадър успя да хване две, но заедно с Милен Цветков паднаха от конструкцията. След като изпадна в лек шок и се разкрещя, че "иска да слезе" Мария Игнатова не се сдоби с нито едно флагче, което доведе до отпадането им с Рачков.

Във второто състезание жените отново изтърпяха по-големият кошмар, като бяха затрупани от 30 змии, от които трябваше да отделят четирите смока и да ги подадат на мъжете. Най-бързи в тази надпревара бяха двойките Нина Никол и Митьо Крика и Милен Цветков и Емилия. Извън реалното състезание Наско изненада участниците пиршество от гадости. Най-силният мъж изяде хлебарка и бръмбар.

За финал продуцентите на шоуто бяха подготвили още по-екстремно изживяване.
Докато единият от участниците влезе в ролята на навигатор, другият със затворени трябваше да паркира спортна кола в движеща се платформа. След супер успешно представяне Нина Никол и Митьо Крика станаха победители във ВИП Страх. На финала Крика се разплака: "Баща ми ми помогна, точно преди година по същото време почина".

Снимкa: Страх

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !