Мъск готов да води предизборния дебат...

Американският предприемач Илон Мъск обяви, че е готов да...

Кейт Мидълтън преминава през ада, има...

Кейт Мидълтън продължава тежката си битка с рака....

Майкъл Флеминг от Tri-O-Five задържан в ареста

отпечатай новината

18.07.2011 12:40 | Видян 2537 пъти

Майкъл Флеминг от Tri-O-Five задържан в ареста

В бързината към поредното фестивално участие, фронтменът на джаз групата Tri-O-Five е пропуснал да вземе със себе си шофьорската си книжка. Близо до Централна автогара София, около 9 и половина тази сутрин, е бил спрян за редовна проверка и органите на реда са установили липсата на задължителния документ. Опитите на Майкъл да обясни, че бърза за участие в Дикси Джаз Фест във Велико Търново, не са успели да го спасят от задържане във Второ райнно управление до изясняване на ситуацията. Те не са могли да намерят общ език благодарение на ограниченият български речник на атрактивният, англо-говорящ музикант.

„Съвсем забравих за това, толкова много участия това лято и сме постоянно на път. Важното е, че няма да закъснеем за джас фестивала в Търново!” каза на излизане от полицейското управление Майкъл. Недоразумението беше изяснено няколко часа по-късно същият ден и групата отпътува към Дикси Джаз фестивала.

Джаз груув фънк банда Tri-O-Five наистина не можа да да си поеме дъх това лято, разписвайки се във всеки музикален фестивал в България. Купонът започна с Elevation фестивала, където те свириха в единственият му успешен ден, на една сцена със Stereo MC’s, Mocrheeba, Pavlov Stelar и т.н. Разочарованието им, че в тази музикална магия няма да се включи и Jamiroquai бързо премина, защото заедно бяха част от листа на най-голямато Балканско събитие на годината – фестивала EXIT в Нови Сад.

Емоцията им беше споделена и от един млад талант, на който те подадоха ръка за да се гмурне в магията на многохилядната публика в Сърбия – Божидар Василев. Талантливият тромбонист спечели конкурса на Tri-O-Five, като испрати свои музикални записи и спечели момчетата с авторска музика. Всички те понят колко им е било трудно в началото, затова искат да улеснят неоткритите още млади музиканти да намерят път към сърцата на публиката. Божидар ще бъда част и от записите за следващият им сингъл и видеоклип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !