Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алекс Сърчаджиева: МТел търсеше пари от мъртвата ми майка

отпечатай новината

25.07.2011 15:00 | Видян 7684 пъти | Гласували 2

Алекс Сърчаджиева: МТел търсеше пари от мъртвата ми майка

Гаврите на МТел както с живите им клиенти, така и с умрелите продължават. Миналата седмица стана ясно, че мобилният оператор е наградил с бутилка луксозно вино своя лоялен клиент Станислав Каспишек, който редовно си плащал задълженията. Само че Каспишек от 2 години и половина бил покойник.

Подобна ситуация, но с драматичен оттенък се е разиграла и с дъщерята на актрисата Пепа Николова, която почина от тежко заболяване преди 5 години. Когато актрисата умира, в продължение на половин година дъщеря ѝ се бори с бюрокрацията на МТел, за да спрат картата на починалата ѝ майка. Въпреки че занесла смъртен акт, служителите я отрязали. Жива или не Пепа Николова имала договор, който не бил изтекъл, затова месечната такса трябвало да се заплаща от някого още една година.

"Вие някъде по света договор с умрял виждали ли сте? Това е някакъв абсурд. Определено ми показаха фактура, според която майка ми имала неплатена сметка за ноември. А тя почина на 22 септември. Освен да е звъняла на Спилбърг, за да я вземе като дух в някой филм. Най-накрая успях да ги накарам да ѝ спрат телефона. С връзки разбира се, то у нас всичко така се случва", споделя за перипетиите си с мобилния оператор Алекс, пише вестник Всеки ден.

Въпреки че с бащата на дъщеря ѝ София - актьорът Иван Ласкин, били устроени материално и нищо не им липсвало, напоследък двамата все по-често се замисляли за емиграция. Алекс не искала да живее в държавата на Златките. Заради дупките по улицата Алекс и Иван купили детска количка триколка, която можела да преминава през всякакви препятствия, докато стигне до кварталния парк.

"Тук всичко е мъка, направено е така, че да те измъчват денонощно. Не искам детето ми да живее така. Когато някой ми каже, че докато София порасне, нещата ще се оправят, побеснявам. Тази песен я слушах, докато и аз самата бях малка. Е, пораснах, на 28 години съм - нищо не се е променило. Ще дресирам София да се маха от тук. Ако мога да се махна с Иван, и аз ще се махна. Навсякъде по света ще ми е много по-добре и по-спокойно. Ние сме идиоти в тая държава - бързаш нанякъде, бориш се с някакви неща. Бориш се с елементарни глупости", пали се актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !