Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

"Отвлечената" миска на плаж с похитителя си

отпечатай новината

27.07.2011 13:30 | Видян 4333 пъти

Само преди седмица след като Мис Крокодил Антония Петрова разигра полицията с т.нар. отвличане от бившия си приятел Александър Бередин, последвалия негов арест и драматични обяснения за края на връзката им,двамата цъфнаха почти едновременно на плажа в с.Лозенец.

За хора, които изпитват такава омраза един към друг и се замерят с взаимни обвинения - от таен аборт на Антония до насилие от страна на руснака, двамата би трябвало да са малко по-предпазливи  към евентуални свои срещи, коментираха хората от плажа, които в момента дори четяха все още пресата, в която се описват сложните им взаимоотношения.

Колко шашнати останаха плажуващите, които в рамките на минути първо видяха Бередин, който в компанията на нова мадама се настани на плажа, а  след това Мис Крокодил, която заедно с приятелка пренасяше възглавници до каравана, намираща се на пет метра от чадъра на бившето ѝ гадже.Бередин и русата му компаньонка, която визуално приличаше на рускиня, не реагира изобщо, а блондинката продължи да си чете тъпите притчи на Хорхе Коелю като предпочитан автор сред моделките.

С същото време Антония, вмето да се затича в обратната посока, след като е съзряла "похитителя" си, започна да настанява в караваната, носейки възглавници, одеяла и други джунджурии.Чак час по-късно Бередин си тръгна от плажа и се насочи към хотел, а бившата Мис България поне на пръв поглед остана в караваната.

Според местните жители къщите на колела се обитават от сърфисти, които близо до морето чакат вятъра.На кого е тази каравана и с кого е останала Антония в нея, все още не е ясно.

"Сигурно след като руснакът е спрял кранчето на финансите, миската няма пари за хотели, затова е на каравана", подхилкваха се на плажа.Пак според местните селото е толкова малко, че още на входа му знаеш кой е там, виждаш колата му, знаеш къде спи и няма как да се разминете.Че Антония и Бередин са се засекли на още по-късо разстояние в малкия курорт, е сигурно.

Не е ясно само за какво беше цялата тази разигравка, в която отидоха ресурси на полиция, съд, а и пари на данъкоплатците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !