Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крум се отказа от турнето на "Ара"

отпечатай новината

27.07.2011 16:30 | Видян 5961 пъти

Крум се отказа от турнето на

Крум изненадващо се отказа от участието си в първото турне на Фен тв заради конфликт с продуцента си Викотр Касъмов, пише "Всеки ден".

Двамата си спретнали як скандал, след като бившият вече тъст на колежката му Емануела заявил в прав текст, че подопечният му няма да може да прави на сцената каквото си иска, а ще се съобразява с правилата, които важат за всички останали.

На Крум обаче, който само преди месец шокира обществеността с признанието че е носител на хепатит В, му се искало да си направи собствено шоу, скандално и провокативно, а не да изпее една-две песнички и да потанцува с балета.

След като получи категоричен отказ от Касъмов, изпълнителят отсякъл, че няма да се присъедини към поп-фолк кервана.

Крум напуснал обиден офиса на Ара мюзик, въпреки че два месеца се готвел усилено за летния тур. На изпроводяк изтърсил, че ако искат, може да му се обадят догодина, защото за него изявата пред публика е важна и няма намерения да претупва нещата, нито да прави компромиси с представянето си.

"Този пък за голяма звезда се взе!", възмутени коментирали поведението му останалите колеги, станали свидетели на разправията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !