Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Проклятие над Стъклен дом

отпечатай новината

31.07.2011 09:00 | Видян 6363 пъти | Гласували 1

Проклятие над Стъклен дом

Калин ВРАЧАНСКИ, познат още като Камен Касабов от Стъклен дом, лежи мъртвопиян на Раковски.
Явор Бахаров, екранният Хари Ставрев, е арестуван за притежаване на незаконно количество наркотици.
Приятелката му Луиза Григорова, известна като Алекс от телевизора, видимо друсана или бая поркана, ако вярваме на очите си, се натиска с младеж насред центъра на София.

Нейната дружка Радина Кърджилова, Сияна, завъртя поредица флиртове с екранния си баща Юлиян Вергов и своето тв гадже Бойко Кръстанов ( Дани). После се забърка, разкрита първо от Супер 19’, със звезда от конкурентния сериал Под прикритие – Деян Донков.
Даже майката – героиня от Стъклен дом Елена Петрова (Боряна Касабова), беше хваната да кара пила.

А нейният съпруг от сериала Стефан Данаилов (Димитър Касабов) беше принуден с 20 години закъснение да признае незаконен син в живота от колегата си Ирен Кривошиева, а за капак го хвана дископатия. 

Всички в артсредите са убедени, че след размазващия успех, проклятие е налегнало звездите от хитовия сериал на бТВ Стъклен дом.
Засега не е известно само двойката Ставреви и лошата хубава ЕленаЯна Маринова, не са изпищели от проблеми със здравето и любовта. Но пък Краси Ранков, преживя бая проблеми съвсем неотдавна.

Бившият кадър на Сатирата, който слезе преди близо 12 години от сцената, бе погнат заради далавери с наеми и нанесени вреди на театъра за 3424 лв. Нашумелият в края на 90-те с ролята си на митничаря в скандалния тв-сериал Дунав мост актьор трябваше да опере пешкира и за нарушения при отдаването под наем на дискотека "Театъра" на ЕТ "Елизабет".

Тогава над главата на Краси Ранков надвисна заплахата от глоба между 3000 и 5000 лв. и затвор от 3 до 10 години. В крайна сметка аферата се потули.
Така светиците на сериала се явяват Стефка Янорова и Яна Маринова. Засега не се е чуло те да са хванати от проклятието.

Кой обаче може да е направил черната магия над Сериала?
Едва ли са Столичани повече, защото те правят по-високи рейтинги и поддържат добри отношения с колегите си от бТВ. Няма как да е и някой от сериала Под прикритие, защото продуцентите са същите като на Стъклен дом.

Излиза, че заподозрените могат да бъдат пациентите от провала на Нова телевизия, наречен Забранена любов. От него нито се родиха звезди, нито се получиха рейтинги, а в сравнение със Стъклен дом изглеждаше като за бавноразвиващи се.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !