Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Чеци - роднина на Петър Младенов

отпечатай новината

01.08.2011 11:15 | Видян 5364 пъти

Чеци - роднина на Петър Младенов

За по-младите припомняме, че Младенов бе първият български президент след отстраняването на Тодор Живков, останал в историята с репликата:"По-добре танковете  да дойдат".Русинов, както и Младенов са от Видин.

"Чеци се фукаше с това, какви връзки има и от какво потекло е", разказаха пред "Всеки ден" очевидци на подобни разговори.Според тях Русинов винаги се е чувствал безнаказан, по тази причина и сега не са учудени, че той очаква да бъде напълно оправдан за зверското убийство на 28-годишното момиче.

"Чеци лъже", заявиха пък в събота близките на Яна.Сестрата на убитото момиче - Даниела, обяви в предаването "Директно с Карбовски", че според свидетелски показания Николай и Яна са се познавали от 2006г., а не са били непознати както твърди Русинов.

Бащата на Яна - Явор, заяви, че Чеци се хвалел с връзките си, което обяснява защо е на свобода.Семейство Кръстеви губят второ дете, след като заради лекарска грешка умира тригодишното им  момченце.Явор обясни също, че вярва  на полицията, но не и на правосъдието.

Вътрешният министър Цветан Цветанов пък обясни, че Русинов имал "много готова, подготвена версия за всичко, което се е случило".А освобождаването му било преценка на прокуратурата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !