От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Джон Траволта и Чък Норис снимат в България

отпечатай новината

03.08.2011 11:15 | Видян 2989 пъти

Джон Траволта и Чък Норис снимат в България

Непобедимият тексаски рейнджър Чък Норис и звездата от „Криминале” Джон Траволта са поредните холивудски величия, които се присъединиха към актьорския състав на „Непобедимите 2”.

Суперекшънът на Силвестър Сталоун ще се снима в България. Шефът на “Ню Бояна” Дейвид Варод потвърди предстоящата реализация у нас на втората част на филма пред Монитор. Той даде и някои подробности около проекта:

“Да, снимаме „Непобедимите 2” в България, като процесът започва през втората седмица на септември. След “Конан Варварина” това е възможно най-добрата реклама за страната, тъй като накуп ще дойдат някои от най-популярните имена в Холивуд. Искате конкретика - Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Брус Уилис, Жан-Клод ван Дам... И ще ви изненадам, в каста вече са включени Джон Траволта и Чък Норис. Това са хората, които със сигурност ще видим в София”, разкри Варод пред Sofia News Agency.

Шефът на Ню Бояна добави, че режисьорът на проекта Саймън Уест вече е в България. Той избира снимачните площадки и стартира предварително работа по филма.

Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !