Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Miss Bad Girl 2011 спечели титлата с розови шотове и сметана

отпечатай новината

03.08.2011 13:15 | Видян 4810 пъти

Miss Bad Girl 2011 спечели титлата с розови шотове и сметана

Уникално-зрелищно шоу спретна победителката в конкурса Miss Bad Girl 2011 Неделина Маргенова, на сцената на Badroom Beach този уикенд в Слънчев бряг.
18-годишната танцьорка стана фаворитка не само на журито, но и на публиката, които с бурни аплодисменти я направиха първа. Златка Райкова дойде специално за вечерта, за да постави короната с кристали Сваровски от SSG на главата на победителката.

Шоуто мина под мотото "... и тя има своето хоби", а хобито на Неделина бе "да опитва всичко сладко". Разкрепостеното й държание взе своя връх, когато мъж от публиката я намаза със сметана и я облиза, а други - пиха шотове с розов ликьор  от тялото й. Освен короната на Miss Bad Girl, тя отнесе и титлата Miss Bad Angel, специално предоставена от едноименния розов ликьор. Неделина обра и повечето от наградите на спонсорите - като лице на бирата Радебергер, лице на био-козметиката Мастик Спа, на бар-енд динер Централ, на Екшън Аква Парк и разкрасителни салони Дерма Про.

Втора стана бургазлийката Ваня Кирова, която впечатли журито с 50 см. татуировка на гърба си. Блондинката спечели и лентите на Бедрум Бийч и на Арми Груп. Нейното хоби бе "...да ги измерва в сантиметри", именно затова силиконката се разхождаше с линийка и мереше достойнствата на мъжката част от гостите.
Трета остана плеймейтката Габриела Минчева, която стана лице и на италианското шампанско Ла Монтина. Тя дори бе напръскана на сцената с пенливата напитка от двама аполони, а хобито й бе "да я пръскат".

Извън челната тройка, но също с доста награди си тръгна танцьорката от Час Пик Николета Милева, с хоби "да лъска...маркови автомобили". В това се убедиха гостите на Бедрум, които видяха как блондинката старателно излъска поръчковия Мерцедес на Данчо Динев. Тя стана лице на салони за красота Експерта, на хотели Нобел и Актиния, на фитнес и Спа World Class, както и на бутици за плажни облекла Шугър Фрий, които показаха секси колекция бански костюми във втори кръг.

Част от Шоуто бяха и танцьорите от Нео Продъкшън, Иван Притъргов и Устата, който спомена, че няма нищо против участничките да го "хаванат".
Водещи на вечерта, която бе решена в цветовете черно и златно, бяха Нина Никол и Ива Атанасова, като за стайлинга им се бяха погрижили от модна къща "Принцес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !