Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Румънеца и Енчев откраднаха Варна от Лили Иванова!

отпечатай новината

03.08.2011 14:00 | Видян 3878 пъти

Румънеца и Енчев откраднаха Варна от Лили Иванова!

Точно както Веселин Маринов и Лили Иванова, така и рапърите успяха да взрият ванренската публика с над 3 часово мултимедийно шоу.

Изпълнителите, които вече 14г. са на родната сцена, представиха новият си албум „Слънцето и ти”, включващ хитовете като – „Слънцето и ти”,”Селско момиче”, „Данък любов”, „Моята жена 2”, „Аз те искам”,”Кавали”,”Обичам те”, част от кампанията на Уницеф за ранно детско развитие и „Втори живот”, част от кампанията на Кат за безопастност по пътищата.
Концерта предложи много изненади.

На сцената, освен Румънеца и Енчев, своя принос за доброто настроение дадоха гласовитата Мариета, Насо, актьорите от „Факед старс” ,финалистите от „България търси талант” и колоритния болярин Митьо Пищова. Изненадващо за всички в театъра се появиха Дон Корлеоне и Папата. Светлинни ефекти, видео стени и огнени пламъци бяха малка част от атракциите, които певците поднесоха на своите почитатели. Феновете също допринесоха за страхотната атмосфера завладяла Летния театър, като пяха наравно с певците. Рапърите поднесоха страхотни изненади по време на бисовете, които продължиха повече от половин час.

Концерта имаше и своя емоционален момент. Най добрите места бяха подарък към деца от домовете във Варна.  Обръщения към публиката направиха журналистката Ани Салич и звездата на Манчестер Юнайтед Димитър Бербатов, за  подкрепа към  децата в неравностойно положение и лишени от родителски грижи, а малкия Гого изпя една от най-хубавите български песни.

Многочасовото шоу и повече от 1000 човека публика, дадоха заявка за  успеха на изпълнителите и в Пловдив. Концерта ще се състои в Античен театър на 3.08 от 20:30 часа. Фенове в Бургас, могат да станат част от  Супертурнето на Румънеца и Енчев в Летен театър на 7.08. от 20:30 часа.

Билети могат да се закупят онлайн от Eventim.bg и Ticketstream.bg, както и от касите на Летен и античен театър.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !