Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гала бяга на село

отпечатай новината

04.08.2011 13:15 | Видян 7849 пъти

Гала бяга на село

След като почти завърши обзавеждането на новия си апартамент в София, Гала се захвана с нова ремонтна дейност. Водещата от "Нова" инвестира част от доходите си за поддръжката на бащината си къща, намираща се в плевенското село Долни Вит. Тя е категорична, че един ден ще се върне там, за да кара спокойно старините си. Иначе не пропуска да ходи през почивките си и се чувства отлично по време на малките си бягства на село.

Именно там днешната тв звезда е изкарала цялото си детство и летните си ваканции. Гала гостувала месеци наред на баба си и дядо си, затова, когато възрастните хора, а в последствие и баща ѝ починали, на нея ѝ станало свидно да продава къщата на непознати. Реновирала имота, изградила канализация с вътрешен санитарен възел и вдигнала дебел ограден зид, който да пази постройката от нежелани посетители.

Всяка година, по време на отпуската си мис "На кафе" не пропуска да нагледа къщата. Гала пристига с майка си и дъщеря си Мари, които обикновенно остават за по-дълго, докато водещата отмаря на друго място с любимия си Стефан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !