Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Део пребори депресията с Йога

отпечатай новината

08.08.2011 16:30 | Видян 4057 пъти

Део пребори депресията с Йога

Део загрява с йога преди старта на новото риалити X-factor, пише "Всеки ден". Перхидроленият шоумен се посветил на физическата, умствена и духовна дисциплина преди няколко месеца, за да намери вътрешното си равновесие, поразклатено от факта, че дълго време бе без работа.

Трудният период разбил емоционалния му баланс и верни авери го запалили по медитацията. Део бързо се превърнал в стриктен ученик и три пъти седмично посещавал курсовете под вещото ръководство на новите си духовни водачи.

Позакрепил психическата си устойчивост, водещият споделил пред близки, че новите му занимания са му помогнали отново да се върне на екран, тъй като с упражненията успял да проясни съзнанието си и да насочи позитивните си мисли в правилната посока.

Кризата, стегнала джоба му, Део успял да преодолее и с помощта на своя покровител - продуцента Нико Тупарев, който по всяко време бил на разположение за финансова помощ. Блондинът обаче решил да не спекулира толкова с щедростта му, а да заложи на халтури из страната, като не отказвал предложения за изяви по градове и паланки.

Днес явно тегобите на Део са зад гърба му - достига зашеметяващите 15 бона. С първия аванс той дори успял да заведе изгората си Лора за кратко в Гърция да покарат сърф, малко преди старта на кастинга из страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !