Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Елица снима клип на "Недостоен"

отпечатай новината

09.08.2011 10:15 | Видян 1891 пъти | Гласували 3

Елица снима клип на

Фолк дивата Елица се завърна на музикалната сцена с песента "Недостоен". Парчето, в което чаровната блондинка пее и на иврит, се оказа доста успешен проект и часове след промотирането си, влезе в челната десетка на най-известния роден сайт за видеообмен.

Елица и продуцентите й от "Real enterprises" са доволни от успеха на "Недостоен" и вече мислят за видеореализацията му. "Наистина, парчето се прие доста добре, което е показателно. Смятам, че изпълнихме целта си да покажем нещо различно на хората и те го оцениха. Няма как да не съм им благодарна", заяви Елица.

Чаровната блондинка е доволна, че със завръщането си от чужбина, бързо успя да напомни за себе си. До скоро тя беше в Холандия, а малко хора знаят, че дълго време е обикаляла в странство, за да изнася участия и концерти. Елица владее 6 езика и обожава пътуванията.

Изпълнителката е работила със своя музикална банда в САЩ и на доста места из Европа. Имала е възможността да пътува с пасажерски кораби, на които изнасяла вечерни шоу програми. Именно това й дало още по-широк поглед към света и различните култури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !