Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Бащата на Валери налетял пиян на Николета

отпечатай новината

09.08.2011 11:30 | Видян 8559 пъти

Бащата на Валери налетял пиян на Николета

Именно палавата плеймейтка застава между баща и син в края на февруари. По това време Валери, Емил и Николета живеят заедно в Парма. Бащата на футболиста гостува на сина си в Италия, след като година наред двамата не си говорят. Неочаквано сближаване настъпва в края на 2010г., когато Валери се скарва с майка си и втория си баща Сашо Ангелов. Футболистът изоставя хората, които са го отгледали и направили звезда, след скандал за пари и се обръща към биологичния си татко.

До този момент Емил не проявява интерес към сина си и почти не го е виждал от дете. Носи му се слава на пияница, който е изоставил семейството си. Изненадващо обаче само за дни Божинов-старши става най-важният човек в живота на именития футболист. Гаджето на Валери Николета също приема татко му с отворени обятия. Тримата започват да се движат навсякъде заедно. Емил заживява в столичния апартамент на сина си, а после пътува с младите и за Парма. Именно там се разиграва чутовен секс скандал, който слага край на семейната идилия. Под въздействието на алкохола Божинов-старши посяга на Николета. Според близки до бащата на Валери самият Емил не си спомня в подробности случката. По-късно той разказал, че си пийнал порядъчно и просто се пошегувал със снаха си, която съблазнително се разхождала по нощничка из апартамента, пише vsekiden.com.

"Щипнал я по дупето и на още две-три места, но нищо повече. Тя обаче казала на Валери, че се опитал да я съблече", разказват другари на Емил. Явно Лозанова е разтълкувала крайно жеста на свекъра си. Без да търси точната истина обаче, Валери директно изгонил татко си и го качил на самолета за София. Оттогава баща и син не са си проговорили. Сега 46 годишният Емил Божинов живее в Лясковец, а уикендите кара в къщата си в радомирското село Друган. Там често попада в пиянски скандали и сбивания. Заради вражда с местна компания през март бе пребит и ограбен пред дома си. После пък имаше проблеми с полицията заради шофиране в нетрезво състояние.

След като отново смрази отношения с биологичния си баща, Валери се обърна за прошка към майка си и втория ѝ мъж Сашо Ангелов. Сега фамилията е в чудесни отношения. А само преди няколко месеца майката на футболиста се оплака, че детето ѝ се обърнало към нея и отсякло: "Не ща да те виждам!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !