Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Предстои най-трудният етап за участниците в “X Factor”

отпечатай новината

09.08.2011 16:15 | Видян 3947 пъти

Предстои най-трудният етап за участниците в “X Factor”

Най-серизоните изпитания за участниците в “X Factor” предстоят. В рамките на три денонощия в тренировъчния лагер всички таланти ще бъдат подложени на непрекъснати изпитания и персонални задачи от съдиите Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев, от музикалните педагози и продуцентите. На тайно място извън София ще стане ясно кой е готов за голямата сцена и ще продължи участието си в най-мащабното музикално шоу.

Безспорният интерес към приключилите на 8 август общо девет концерта-прослушвания на “Х Factor” доказаха хилядите фенове, които неотлъчно следяха на живо какво се случва на сцената. През тези девет дни звездното жури оцени индивидиуално всеки участник, като даде шанс на около 150 от тях да продължат напред.

Досега в София беше отбелязан и най-дългия “X Factor” ден – цели 20 часа.  Наесен ще разерем кой от участниците дойде със счупен крак, кой отказа да си тръгне, докато не получи три „Да” от журито и седна на сцената. Заради кого Васко Василев се скри под масата на съдиите, а Поли захапа стола…? Kой накара Мария Илиева да затанцува, а Мага да пожелае да продуцира песен за него, независимо от представянето му по-нататък… Купонът продлъжава!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !