Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Мая Илиева и Адриана Фатик скарани за мъж

отпечатай новината

15.08.2011 11:45 | Видян 7147 пъти | Гласували 1

Мая Илиева и Адриана Фатик скарани за мъж

Според последната клюка в светските среди, мъж е скарал неразделните от години приятелки Мая Илиева и Адриана Тюркмен, вдовицата на Фатик. Случайна авантюра на Лазурния бряг изострила напрежението между двете, което тлее от известно време. Мая и Адриана дълго време имаха навика, особено през лятото, да сядат в заведенията в София или по морето, да си набелязват привлекателен младеж, когото не познават, и да започват флирт с него.

Окрилен от височайшото внимание, обикновено, левентът набираше самочувствие и си представяше, че нещата могат да стигнат по-далеч. Тогава се намесваха охранителите на вдовиците и пред очите на всички попиляваха от бой горкия момък, пише Всеки ден. Подобна сцена, само че без финалния екшън и затова без жертви, се разиграла тези дни на Френската Ривиера. Но по ирония на съдбата скарала двете неразделни дружки. Мая и Адриана седнали в бар на Сен Тропе и по време на шампанското решили да пофлиртуват.

Харесали си младеж от заведението, който веднага разбрал сигналите на богатите дами. Двете вдовици много се забавлявали с него до момента, в който се разразила бурята. Оказало се, че г-жа Фатик била попаднала под опасния чар на синеокия морски лъв и започнала да се дразни, че той подчертано подготвял нещата така, че да си легне с приятелката й. Адриана се опитала да обясни на български с троснат тон, че играта си е игра, но тя има намерение да бъде през нощта с мачото. Мая обаче решила да продължи играта и предложила на момчето да я придружи до нейната обител.

Това толкова вбесило вносителката на френски дрехи, че тя станала с фучене, отправила се към стаята си и си събрала багажа. Взела си такси до Ница и хванала първия полет, за да хване връзка със София още сутринта. Когато се прибрала в родината, тутакси информирала цялата женска банда около двете квачки каква мъка й е причинила вярната приятелка. Зарекла се, че никога няма да й прости.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !