Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Комшия вдовец осъди Володя Стоянов

отпечатай новината

15.08.2011 12:15 | Видян 4151 пъти | Гласували 1

Комшия вдовец осъди Володя Стоянов

Комшия на певеца Володя Стоянов-Войводата го е осъдил за клевета. Петричкият районен съд одрусал изпълнителя на "Мера според мера" с 3000лв. заради съседска война, пише Всеки ден. Володя бил наказан още с обществено порицание в ефира на БНР и заплащане на разноските по делото. Дрязгите между семейството на певеца и съседа му Христо Коледаров започнали преди десетина години. Фамилиите живеели къща до къща в Петрич.

Споровете им започнали първо около идеята на Коледарови да си направят улица. Стоянови се опитали да попречат на прокарването на пътя. Напрежението ескалирало, когато преди две години нервите на Войводата не издържали и платил в местна кабеларка, за да оплюе комшията си, бивш граничен полицай. След изявлението на певеца, съседът му го заплашил със саморазправа. "Закани се, че ще ми счупи главата, псува родителите ми и жена ми.

Тази моя глава знае 1 милион песни.", заявил от ефира на телевизията Володя Стоянов и наклеветил Коледаров, че преди години той пребил човек от Петрич. Засегнат от думите му, съседът му завел съдебно дело. По същото време Коледаров загубил съпругата си по време на раждане в болницата на Валентина и Христо Майзнейкови в София. По време на съдебната битка с фолклорния изпълнител, овдовелият съсед, завел свидетели, които потвърдили, че думите на певеца са клевета.

Оказало се, че през 2006г. Володя вече е бил глобяван от съда отново за клевета по адрес на бивш граничен полицай. Певецът, който често търпи подигравки в скечовете на Виктор Калев в "Шоуто на Слави",неведнъж е признавал,че за голямата сцена го е открил не кой да е, а лично висаджийският бос Георги Илиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !