Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

АНДРЕА И КОМИЦИТЕ РАЗТЪРСИХА ПЛОВДИВ

отпечатай новината

15.08.2011 13:45 | Видян 6608 пъти

АНДРЕА И КОМИЦИТЕ РАЗТЪРСИХА ПЛОВДИВ

Летният театър в Пловдив стана свидетел на най-сладкото шоу в историята си, след като снощи на него се проведоха „Сладки избори 2011 – националното турне на Комиците, Столичани в повече, Графа, Акага и Весела Бонева”. Спектакълът явно се услади най-вече на фолк-певицата Андреа, която поднесе изненадата на вечерта, когато излезе на сцената, за да изпее специално и само за Пловдив един от своите най-големи хитове.

Повече от 2000 зрители, имали късмета да се доберат до бързо разпродадените билети, се смяха до сълзи заедно любимите си актьори, пяха с всичка сила най-големите хитове на Графа и Акага, опитаха от сладките изкушения на „Захарни Заводи Горна Оряховица” и спечелиха различни награди.

Голямата награда – чисто нов 32-инчов LCD телевизор, отиде при Анастасия Христова, на 36 години от Пловдив. Наградата беше връчена на щастливата зрителка лично от избрания от публиката кмет на село Извор Рангел Чеканов (Любо Нейков) от сериала „Столичани в повече”. Кметът Чеканов спечели вота на публиката за втори път, след като бе избран и от зрителите в Сандански.

Гигантски бонбон „лукче” пък отиде в ръцете на един от най-младите зрители в публиката.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !