Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Главсекът на МВР двойник на бандит

отпечатай новината

16.08.2011 16:00 | Видян 3917 пъти

Главсекът на МВР двойник на бандит

Главният секретар на МВР Калин Георгиев е двойник на филмов бандит. Почитателите на полицай №1 във “Фейсбук” са открили прилика между него и холивудския актьор Уентуърт Милър, по-известен с ролята си на Майкъл в култовия сериал „Бягство от затвора”. В ситкома братът на Милър е обвинен в убийство, което не е извършил. За да го спаси, Милър влиза нарочно в затвора, но преди това е татуирал по тялото си план за бягство от зандана.

Освен физически Милър и Георгиев си приличат и по нрав. И двамата са зодия Близнаци. Главният секретар е роден на 1 юни, а холивудският му двойник – ден по-късно. Милър обаче е с три години по-млад от Георгиев. Освен приликата с американския актьор на фен страницата на главния комисар във “Фейсбук” са публикувани и сигнали, както и покани за срещи.

Съученичка на главсека от руската гимназия в Пловдив дори е оставила телефона си, за се чуят при евентуално желание от страна на Георгиев. На страничката има и горещ форум, а именно „Кой е по-добър главен секретар – Калин Георгиев или Бойко Борисов?”. Вещо мнение са дали обаче само две дами. Има, разбира се, и закачки към Георгиев. Диана Бонева например пише дни след заложническата драма в Сливен: „Ще взема и аз да направя някоя щуротия. И ще искам само с вас да преговарям, г-н Главен секретар Калин Георгиев”. Тя получава подкрепата на 10 дами, които също искат да преговарят с полицай №1.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !