Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Kiss няма да свирят в памет на Джако

отпечатай новината

17.08.2011 10:15 | Видян 2698 пъти

Kiss няма да свирят в памет на Джако

Рок-групата Kiss е изключена от списъка на участниците за мемориалния концерт за Майкъл Джексън във Великобритания, след като се изясни, че вокалистът й Джийн Симънс е нарекъл Джако педофил, съобщиха организаторите.

Решението за изключването на Kiss е взето, след като феновете на Джексън изразиха недоволството си от коментарите на Симънс. „Вслушахме се във феновете на Джако и сме благодарни, че ни беше съобщено за тези неуместни коментари на Джийн Симънс“, се казва в изявлението Крис Хънт, главен изпълнителен директор на Global Live Events.

„При тези обстоятелства, сме напълно съгласни, че нямаме избор, освен да отменим поканата си за тях да участват в нашия възпоминателен концерт, въпреки че Kiss е група, на която Майкъл се възхищаваше“, добави Хънт. Kiss, известни с песни като „Rock and Roll All Nite“ и „Detroit Rock City“, бяха включени неотдавна в списъка с музиканти, които ще участват в събитието, което ще се състои на 8 октомври на стадион Millennium в Кардиф, Уелс.

Концертът, който има подкрепата на майката на Джако Катрин и на Латоя, Тито, Джаки и Марлон ще бъде предаван по света по 2D и 3D по платен телевизионен канал в много кинотеатри. Печалбите ще бъдат използвани за борба със СПИН и за други благотворителни каузи. 61-годишният Симънс вече е критикувал Джексън за стари обвинения, че е злоупотребявал с деца. Певецът беше оправдан по обвиненията за педофилия през 2005.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !