Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Веселин Марешки си вдигна къща на пясъка

отпечатай новината

23.08.2011 17:20 | Видян 6359 пъти

Веселин Марешки си вдигна къща на пясъка

Варненският общински съветник Веселин Марешки си вдигна къща върху пясъка на плажа на „Кабакум” близо до морската столица, информира "Дневник".Сигнал за изливане на бетон върху плажа изстрелва полицаите по заповед на Цветан Цветанов  от Пето РПУ - Варна заедно с контрольори от район „Приморски”. Оказва се, че Марешки е сложил метална скара върху пясъка и по този начин статутът на сградата става "временна постройка. Пред лъскавата сграда в сиво и оранжево от сглобяеми панели  има засадена изкуствена трева, а също така разполага и с веранда и френски прозорци с гледка към морето.


Подпис за поставянето и получава лично от кмета на Варна Кирил Йорданов с разрешително под № 68 от 1 април 2011 година.Веселин Марешки е концесионер на плажната ивица „Кабакум-север 2? от миналия август. Наемът му за 13 981 кв. метра пясък е 31 418 лева на година. Той беше единственият кандидат в конкурса за концесионер на ивицата под някогашното гигантско свлачище в района на „Журналист“, което беше укрепено преди 5 години с милиони от държавния бюджет и скандално застроено отново. Договорът на аптекарския бос е до 2014 г.

От 8 години Марешки е общински съветник във Варна. Два пъти е играл за кмет на Варна, също и за депутат. На изборите през 2007-ма беше втори след кмета Кирил Йорданов, но пред кандидата на десните и пред този на ГЕРБ.


Снимка:Дневник

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !