Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Калина от "Островът на изкушението" набира футболни таланти

отпечатай новината

25.08.2011 16:15 | Видян 6038 пъти | Гласували 1

Калина от

Италианският гранд Милан официално стъпи в България още през месец юли. Отборът ще организира младежки тренировъчен лагер. Milan Junior Camp ще се проведе между 28 август и 2 септември в комплекса Царско село, като за участие ще бъдат сeлектирани 200 момчета и момичета на възраст между 5 и 17 години.

В проектът активно участие взима и Калина Паскалева, която нашумя с участието си в тв реалити “Островът на изкушението”. “Изкусителката” е много щастлива от факта, че се е включила в подобна кауза, която дава път на младите и талантливите. “Проектът наистина е уникален за нашата държава и искрено се надявам, че ще постави началото и на други инициативи на Милан за нашата страна”, заяви красавицата.

Талантите ще тренират двуразово под погледа на треньори на "росонерите". Трима от участниците, направили най-силно впечатление на специалистите, ще бъдат поканени на проби в Милано, където ще участват в турнир с други сeлектирани от подобни кампове от целия свят. Въпросните трима български таланти ще участват на събития на стадион "Сан Сиро", преди мачовете от италианската Серия "А".

Преди месец проектът бе представен от техническия супервайзър на Milan Junior Camp за България Лука Дзарамела, който сподели, че той не е замислен като еднократно събитие и ще постави началото и на други инициативи на Милан за България.

Част от тях са създаване на треньорска школа, организиране на турнир за футболисти над 18 години, както и благотворителен голф турнир, благодарение на който в България могат да пристигнат някои от големите звезди на "росонерите". Както е известно, на подобни голф събития се събират някои от бившите звезди на Милан като Марко ван Бастен, Роберто Донадони и Даниеле Масаро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !