12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Курбат Пулев е ОК!

отпечатай новината

26.08.2011 11:00 | Видян 3476 пъти | Гласували 2

Курбат Пулев е ОК!

По медиите плъзна неверният слух, че европейският шампион по бокс в категория над 91 кг Кубрат Пулев е участвал в кърваво меле.Според информацията в екшъна се включили над 30 човека, измежду които мутри, каратисти, боксьори и самбисти.

Подвеждащата новина гласяла, че Кобрата е приет по спешност в болница в почти насипно състояние - потрошени крайници, счупени ребра и отоци на главата.Мълви се дори, че лекарите се изплашили за живота на спортиста.

Според клюкарските издания несъществуващият побой бил предизвикан от Пулев, заради момиче на име Зорница, която се оказала гадже на Киро Руския - смятан за наследник на престъпния бос Христофорос Аманатидич - Таки. Киро и Кубрат си били разменили по няколко хапливи реплики един към друг, след което последвал нокаут.Киро паднал на земята в несвяст, а в този момент отвсякъде наскачали личният му антураж и големият физически сблъсък започнал.

Наш човек побърза да се свърже с боксьора и от разговора стана ясно, че цялата история е измислица, а Пулев е в отлично здраве и в момента тренира.Той категорично отрече да има някаква истина и увери, че това са просто измислици писани за запълване на страниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !