Мечтата на Ас.Василев беше да стане...

Мечтата на Асен Василев беше да стане премиер, Христо...

Влюбих се в Ивана Тръмп: М. Бакалова

Мария Бакалова играе Ивана Тръмп в The Apprentice на Али...

Матеус: Който не ме слуша, е пътник!

отпечатай новината

29.08.2011 13:20 | Видян 2164 пъти

Матеус: Който не ме слуша, е пътник!

„Който не спазва правилата ми, си заминава“, заяви националният селекционер Лотар Матеус при пристигането си в България вчера. Великият германец събира избраниците си на лагер в Правец днес за евроквалификациите с Англия (на 3 септември) и Швейцария (6 септември).

"Очаквам абсолютно пълен стадион. Мачът с Англия трябва да е огромно събитие за българския футбол. Аз винаги настръхвам от такива битки, така че стадионът би трябвало да е пълен. Мисля, че ако се представим на ниво, ако играчите повярват в себе си и с помощта на феновете, можем да изненадаме англичаните и да ги победим", оптимист е Матеус.

"Очаквам футболистите ми да покажат повече страст. Положително е завръщането на опитните Мартин Петров и Стилиян Петров. Те ще подобрят и настроението в тима. Надявам се да сме си взели поука след последния ни мач. Имаме няколко дни за подготовка и съм щастлив, че мога да работя повече време с играчите, а не като последния път – само 2 дни, които са крайно недостатъчни да направиш отбора и да мотивираш футболистите.

Не обичам да виждам недисциплинирани играчи. Ако някои от тях не спазват основните правила, си заминават от националния. Не съм човекът, който ще затвори вратата, но след безобразната игра срещу Беларус е недопустимо да си покажеш лицето дори. Трябваше да се срамуват от представянето си. Когато има правила, трябва да се спазват. Не обичам да убивам играчите си. Те трябва да се учат от грешките си. Но ако гафът се повтори, това ще е за последно", каза хер Лотар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !